Блог с полезни статии за транспортни услуги

Цени на денонощна пътна помощ – непосилни ли са за нас?

Знаете, че когато пътувате с лично превозно средство, комфортът е на много по-високо ниво. Не се налага да се съобразявате с възпитанието на останалите пътници или липсата на такова. Не е нужно да се синхронизирате с графика на фирмата за обществен превоз на пътници. Имате свободата сами да решавате в кой момент да спрете за почивка и кога да продължите с пътуването.

Всичко е много по-гладко, приятно и безпроблемно до момента, в който нещо неочаквано не се случи с автомобила ви. В такъв момент човек осъзнава, че понякога пътуването с градски транспорт е по-добра идея.

За съжаление обаче няма как да предвидим всяко обстоятелство и затова е препоръчително да сме подготвени за такива неприятни изненади, които биха могли да ни сполетят.

От ключова необходимост е хората, които непрестанно са в движение, да имат под ръка номера на коректни услуги за денонощна пътна помощ. Дори в най-неочаквания момент да се почувстват застрашени и попаднали в капан, те лесно ще могат да се избавят от ситуацията.

Тук обаче се появява въпросът, свързан с цените на услугите на фирмите за пътна помощ в София и Софийска област и това дали гражданите могат да си ги позволят. Ние от Дивес-83 ЕООД сме на мнение, че когато човек мисли рационално и действа разумно, той не губи от финансите си, а печели.

Лек автомобил: 39лв, От 0.99 лв/км извън град София.
Мотор: 39лв От 0.99 лв/км извън град София.
Джип: 49 лв От 0.99 лв/км извън град София.

Като доказана фирма за пътна помощ, ще ви съветваме, че много трябва да внимавате докато избирате компания, на която да се доверите.

Имайте предвид, че капаните са десетки и лесно можете да попаднете в тях. Много от колегите ни не постъпват коректно с потребителите и се възползват от положението им.

За разлика от тях, нашата политика е изградена по един коренно различен начин. В епицентъра й заляга стремежът да подадем ръка на всеки закъсал шофьор, без това да му струва прескъпо.

Ако се нуждаете от повече информация, бихте могли да ни се обадите на номер 0888 112 012 или да посетите нашия сайт Patnapomoshtsofia.net.

Ние сме една от най - утвърдени фирми за пътна помощ в София и няма да престанем да го доказваме!

Обадете се на Пътна помощ СофияОбадете се
изработка на сайт от 3DWebDesign