Блог с полезни статии за транспортни услуги

Денонощна пътна помощ за София – съществува ли такава?

Почти сигурни сме, че всеки един шофьор, докато се качва в своя автомобил и през ум не му минава, че на пътя се крият твърде много опасности и препятствия. Ако късметът е с него, той ще ги заобиколи. Понякога обаче нещата не са толкова простички и се налага да се възползвате от услугите на денонощна пътна помощ за София.

Дали обаче съществува такава фирма, как да я откриете и какви цени е нужно да платите – това са все въпроси, които гражданите започват да си задават тогава, когато над тях е надвиснала опасност.

Ние от Дивес-83 ЕООД сме се сблъсквали с какви ли не ситуации. Практиката ни е показала, че няма нещо, с което да не можем да се преборим, без значение дали става въпрос за блокаж, повреда в автомобила, техническа неизправност е довела до това, ПТП или друго. Винаги знаем как да подходим, така че всичко да се реши за отрицателно кратко време.

Дълги години предлагаме услугите си в сферата на денонощната пътна помощ и това ни е позволило да изградим непоклатима фирмена политика. Както знаят нашите клиенти, предлагаме изключително изгодни цени, които всеки може да си позволи.

За разлика от повечето конкурентни фирми, нашата цел не е да се възползваме от ситуацията, в която сте попаднали, а да ви бъдем полезни.

Именно това ни е превърнало във влиятелна компания, за която всеки знае, че може да разчита. Изградили сме име и престиж, които не мислим да разрушаваме.

Ако се чудите дали ще се притечем на помощ по всяко едно време, независимо дали е ден или нощ, уверяваме ви, че ще го направим. Предлагаме денонощни услуги и сме на линия безотказно.

Питате се как да се свържете с нас, веднага ще ви кажем. 0888 112 012 е номерът, на който да позвъните и да разговаряте с наш представител. В готовност сме да отговорим на вашите запитвания, така че всичко да бъде изяснено още в самото начало.

Доверете ни се и няма да съжалявате за избора, който сте направили!

Обадете се на Пътна помощ СофияОбадете се
изработка на сайт от 3DWebDesign