Блог с полезни статии за транспортни услуги

Какви цени ви предлага фирма Дивес-83 ЕООД за пътна помощ в София

Пътуването с лично превозно средство е доста по-приятно и комфортно за разлика от това в градски транспорт. На човек не му се налага да се съобразява с останалите пътници и графика на шофьора. Може винаги да спре там, където желае, без нужда да дава обяснения на който й да е било.

Това удоволствие обаче понякога се заплаща и то никак не е малко. Случва се човек да спука гума или да попадне в ПТП. Никои не е застрахован по пътищата и е добре предварително да сте открили фирмата, на която да можете да гласувате доверие, ако попаднете в ситуация, изискваща от вас да се възползвате от услугите на денонощна пътна помощ.

Сега е моментът да споделим с читателите малко повече информация за това кои сме ние, каква е основната ни дейност, какви цени и услуги предлагаме на крайния потребител.

Лек автомобил: 39лв, От 0.99 лв/км извън град София.
Мотор: 39лв От 0.99 лв/км извън град София.
Джип: 49 лв От 0.99 лв/км извън град София.

Вероятно повечето от вас са чували за Дивес-83 ЕООД, тъй като сме едни от лидерите на пазара и вече дълги години се занимаваме с предлагане на качествени услуги на пътна помощ в цялата Софийска област.

Дали обаче цените ви устройват и какво да знаете за тях, ще научите от редовете, изписани по-долу в текста.

Най-напред ще споменем, че става въпрос за дълъг списък от услуги, които са строго специфични и много зависи от това какви са индивидуалните характеристики на вашето превозно средство, мястото, където се намирате и вида на настъпилата повреда.

След като ни се обадите на номер 0888 112 012, трябва задължително да споменете за всяка една подробност, за да можем ние да ви предложим възможно най-изгодното за вас решение.

Ако искате да добиете повече представа за професионализма ни и всичко, свързано с компанията, предлагаме да разгледате Patnapomoshtsofia.net, от където ще почерпите нужната информация.

Бъдете разумни, когато става въпрос за услугите на пътна помощ в София и винаги се доверявайте единствено на онези фирми, които са демонстрирали отношение и коректност!

Обадете се на Пътна помощ СофияОбадете се
изработка на сайт от 3DWebDesign