Блог с полезни статии за транспортни услуги

Какви услуги ви предлага нашата фирма за пътна помощ?

Както повечето от вас знаят, ние от Дивес-83 ЕООД сме се специализирали в сферата на предлагане на услуги на пътна помощ в цялата Софийска област. От дълго време практикуваме това и благодарение на опита, който сме натрупали, успяхме да се превърнем в едни от лидерите на пазара.

Щастливи сме, че сме успели да помогнем на изключително много шофьори и да ги избавим от неприятната ситуация, в която те са попаднали.

Днес имаме удоволствието да ви разкажем малко повече за това кои сме ние и какви са услугите, от които най-често гражданите се възползват.

Имайте предвид обаче, че всяка една ситуация е различна и затова няма как предварително да ви посочим крайна цена. Важно е да се вземат под внимание модела на превозното средство, мястото, където се намирате, дали автомобилът трябва да бъде репатриран до сервиз, дали пътниците е нужно да бъдат извозени до конкретна дестинация и много други.

Всичко това спомага за сформиране на оферти, чиито цени се стремим да бъдат посилни за потребителите. За нас е важно да не зануляваме банковите ви сметки и да получаваме точно толкова, колкото заслужаваме и нито лев в повече.

За разлика от много от останалите конкурентни фирми, целта ни не е да се възползваме от неприятната ситуация, в която се намират бедстващите граждани. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да подаваме ръка и да бъдем приятели в трудни моменти.

Ако искате да се възползвате от услугите и ниските цени, които нашата фирма за денонощна пътна помощ в София ви предлагаме, позвънете на номер 0888 112 012 или посетете интернет страницата ни.

Който и от двата варианта да предпочетете, все ще откриете нужната информация, която да отговори на по-голямата част от въпросите ви.

Бъдете разумни и действайте прагматично. Заложете на сигурното и никога не харчете за услуги, които са предлагани от съмнителни компании!

Обадете се на Пътна помощ СофияОбадете се
изработка на сайт от 3DWebDesign