• Начало
Пътна помощ

Пътна помощ

Имате нужда от помощ на пътя? Свърши ви горивото, спукахте гума или колата не може да запали? Получихте механична повреда докато пътувахте? Нуждаете се от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Нуждаете се от помощ на място или от подаване на ток? Не търсете повече, ние ще ви помогнем веднага! При това на изгодни цени!

"Пътна помощ София" (PatnaPomoshtSofia.net) се стреми да поддържа високо качество и най-ниски цени. Коректното отношение, бързината и сигурността на клиента са на първо място за нас! Професионалният опит и дългогодишният ни успех са гаранция за добре свършената работа. Имаме много положителни коментари и препоръки от наши клиенти, както частни, така и бизнес партньори, пред които сме се доказали в процеса на работа.

Ние сме с индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме репатриране на леки коли, джипове, бусове, мотокари, строителна и селскостопанска техника, леки и тежкотоварни камиони. Оказваме бърза помощ при авария на пътя, репатриране, транспорт в страната, Европа и извън Европа.

Нашите автомобили снабдени с падащи платформи и могат да помогнат да се справите във всяка ситуация, без допълнително да увреждат автомобила. Можем да достигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София, в зависимост от трафика до мястото на което се намирате. За други населени места приемаме поръчки, като тези поръчки се договарят по телефона.

Цени за Пътна помощ за София област и за столицата:

Лек автомобил: 39лв, От 0.99лв/км извън град София
Мотор: 39лв От 0.99лв/км извън град София
Джип: 49 лв От 0.99лв/км извън град София

Ван/Пикап/Баничарка: 49лв От 0.99лв/км извън град София
Селскостопанска техника:от 79лв От 0.99лв/км извън град София
Мотокар и електрокар:от 79 От 0.99лв/км извън град София
Камиони от 99лв От 0.99лв/км извън град София

Пътна помощ за бус:

От 59лв за град София.
От 0.99лв/км извън град София
Строителна техника
От 59лв за град София.
От 0.99лв/км извън град София
Подаване на ток
От 29 лв. (курс)
От 9 лв. подаване на ток

Цените са само за транспорт в рамките на гр. София!

Обадете се на Пътна помощ СофияОбадете се
изработка на сайт от 3DWebDesign